بررسی مشکلات دستگاه الکتروشوک

 

بررسی مشکلات و تعمیرات دستگاه الکتروشوک

دستگاه الکترو شوک انرژی خود را از باطری بزرگ داخلی که دارد تامین می کند ، مقدار استفاده ی الکتروشوک از باطری برای شارژ کردن یک خازن پرحجم از 5 تا 400 ژول انرژی مصرف می کند ، الکترو شوک دارای دو قطعه ی فلزی که الکترود نام دارد می باشد که به دستگاه متصل شده اند و روی سینه فرد گذاشته می شوند .

عملکرد دستگاه الکتروشوک به چه صورت است؟

 

فرد ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی برای استفاده از دستگاه الکتروشوک مراحلی را طی می‌کند که این مراحل را می‌توان به‌صورت زیر بیان کرد:

 

دو پد دفیبریلاتور یا پدهای چسبنده (که به دفیبریلاتور متصل هستند) روی سینه فرد قرار می‌‌گیرد.آن‌گاه یک پد زیر شانه راست و دیگری زیر نوک پستان چپ فرد قرار می‌گیرد (پدها دارای مواد رسانا هستند تا از سوختگی جلوگیری کنند؛ البته ارائه دهنده باید قبل از استفاده از پاروها، مواد رسانا را روی سینه فرد قرار دهد)شخص ارائه دهنده برای پدهای چسبنده، دکمه‌ای روی دفیبریلاتور را فشار می‌دهد تا شارژ آزاد شود.حالا دفیبریلاسیون یا الکتروشوک برای مدت کوتاهی فرد را تکان می‌دهد (شوک وارد می‌کند) تا ماهیچه قلب متحرک فرد را متوقف کرده و به قلب اجازه تولید یک تکانه الکتریکی و شروع یک ریتم طبیعی را بدهد.

 

می‌بینید که در اصل، دفیبریلاسیون یا الکتروشوک قلب را دوباره راه‌اندازی می‌کند. درواقع شوک حاصل از تکانه‌های این دستگاه سبب می‌شود تا فردی که دچار ایست قلبی شده، دوباره به زندگی برگردد. می‌توان گفت که الکتروشوک به فرد فرصتی برای زنده ماندن از ایست قلبی ناگهانی را می‌دهد!

 

 

درنتیجه دستگاه های الکتروشوک انرژی الکتریکی را از طریق الکترود ها در فاصله ی چند هزارم ثانیه با ولتاژ بالا تخلیه می کنند و موجب دپولاریزاسیون سلول های قلبی می شوند .

نکته ی مهمی که برای شما بسیار نکته ی مهمی می باشد این است که در صورت خرابی و یا ایجاد نقص در دستگاه الکتروشوک نگران هزینه ی بالا آن نباشید زیرا شرکت ما در تعمیر الکتروشوک تخصص والایی دارد و کارشناسانی که ما استخدام کرده ایم از افراد با تجربه در زمینه تعمیرات دستگاه های پزشکی و آزمایشگاهی می باشند.

 

تغذیه این دستگاه با کمک یک باطری بزرگ است که به منظور شارژ نمودن یک خازن با حجم زیاد 5 الی 400 ژول انرژی مورد نیاز می باشد همچنین از دو صفحه فلزی به نام الکترود برخوردار می باشد که بر روی سینه بیمار نصب می گردد.

دستگاه مذکور از اجزای مختلفی از قبیل مجموعه ای از مدارها، سیم ها، خازن ها، مقاومت ها و دیگر قطعات الکترونیکی طراحی و ساخته شده است.

 

دستگاه الکتروشوک یکی از ضروری ترین و پرکاربردترین دستگاه ها در مراکز درمانی و بیمارستان ها به شمار می آید که اگر با مواردی از قبیل مشکل: 

-در باطری و عدم ذخیره مناسب انرژی الکتریکی 

-سوختن خازن ها و قطعات الکترونیکی روی برد دستگاه 

- مشکل در سیستم شارژ و دشارژ دستگاه

-  قطعی سیم ها و اتصالات داخلی دستگاه 

- بروز مشکل در نمایشگر دستگاه 

- فرسوده شدن ولوم ها و دکمه های دستگاه 

- فرسوده شدن و جرم گرفتگی الکترودها

 

آیا دستگاه الکتروشوک قابل تعمیر است؟

 

الکتروشوک‌ها جزو دستگاه‌های ضروری بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هستند. از این رو باید همیشه در دسترس قرار داشته باشند. این دستگاه‌ها ممکن است در اثر استفاده زیاد، افتادن یا آسیب دیدن به تعمیر نیاز پیدا کنند. اما نکته قابل توجه آن است که تعمیر الکتروشوک امکان‌پذیر است. درواقع با توجه به قیمت نسبتاً بالای الکتروشوک‌ها، تعمیر الکتروشوک می‌تواند منطقی‌تر به نظر برسد. به همین خاطر با مشاهده علائم اختلال یا خرابی در الکتروشوک‌ها بهتر است قبل از استفاده دوباره از آن‌ها به یک مرکز مناسب برای تعمیر الکتروشوک مراجعه شود. به‌خصوص که گاهی خرابی یا از کار افتادن برخی از قطعات الکترونیکی داخل برد دستگاه سبب از کار افتادن الکتروشوک می‌شود که با تعویض این قطعات می‌شود دوباره دستگاه را به کار انداخت و از آن استفاده کرد. با توجه به حساس بودن کاربرد الکتروشوک‌ها، نمی‌توان در صورت خرابی، ریسک استفاده از آن را برای بیمار پذیرفت، پس حتماً باید بلافاصله تعمیر شوند.

 

الکتروشوک در چه مواردی به تعمیر نیاز دارد؟

 

دستگاه الکتروشوک یا دفیبریلاسیون ممکن است به شیوه‌ها مختلفی دچار اختلال یا خرابی شود که بسته به نوع خرابی، نوع و زمان تعمیر الکتروشوک نیز متفاوت خواهد بود. برخی از خرابی‌های رایج در دستگاه الکتروشوک به این صورت هستند:

 

مشکل در باطری دستگاه الکتروشوک و عدم ذخیره مناسب انرژی الکتریکی در آنسوختن خازن‌ها یا سایر قطعات الکترونیکی که روی برد دستگاه الکتروشوک قرار دارندبروز مشکل در سیستم شارژ یا دشارژ دستگاه الکتروشوکقطع شدن سیم‌ها یا اتصالات داخلی دستگاه الکتروشوکوجود مشکل در نمایشگر دستگاه الکتروشوکفرسودگی ولوم‌ها یا دکمه‌های دستگاه الکتروشوکفرسودگی و جرم‌گرفتگی الکترودهای دستگاه الکتروشوک

 

همان‌طور که قبلاً هم گفته شده، هزینه خرید دستگاه الکتروشوک یا دفیبریلاسیون مجدد بالا است؛ به همین خاطر برای تعمیر الکتروشوک، باید در اسرع وقت به مراکز تعمیراتی مراجعه کرد تا اگر دستگاه قابل تعمیر است، آن را تعمیر کرد، اما اگر خرابی‌ها به حدی بالا است که قابلیت تعمیر ندارد، می‌توان در این صورت به خرید یک الکتروشوک جدید فکر کرد.

 

 

 

۵
از ۵
۷ مشارکت کننده

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش