بررسی تخت ICU
تخت ICU جهت بستری بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه یا شدید دارند و ممکن است از نظر آسیب مغزی، قلبی و یا سایر نقاط بدن در خطر باشند کاربرد دارد. بیمارانی که در بخش ICU و CCU (مراقبت های ویژه قلبب) بستری می شوند روی این تخت ها استراحت میکنند.
تخت های ICU/CCU از انواع تجهیزات پزشکی بیمارستانی می باشد که مخصوص نگهداری بیمار در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان است و به نسبت تخت های دیگر بیمارستانی از راحتی و امکانات بیشتری برخوردارند.
تخت بستری ICU /CCU نوعی تخت بیمارستانی میباشد که از آن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مورد استفاده بیماران قرار میگیرد. این تخت بیمارستانی دارای ۴ موتورالکتریکی میباشد که هر موتور وظیفه ای برعهده دارد. یک موتور برای تغییر وضعیت شکن زیر سر، یک موتور تغییر وضعیت شکن زیر پا، یک موتور برای تنظیم ارتفاع تخت و یک موتور هم برای ایجاد زاویه مثبت و منفی و یا به عبارتی زاویه ترند و ریورس میباشد.
کفه های این نوع تخت بیمارستانی از جنس abs است جدا شونده است و به دلیل آلودگی ها در محیط بیمارستانی قابلیت شست و شو و ضد عفونی کنندگی دارد. این تخت دارای سطح بستر سه شکن می باشد که تغییر وضعیت شکن ها با اسفاده است کنترل دستی و نرس کنترل انجام میشود.
دارای قابلیت نصب انواع بد ساید میباشد. برای نصب تجهیزات ارتوپدی و یا جا به جایی آسان تخت، گارد نصب شده است و همچنین تخت فوق اهرم CPR دارد که از آن برای یکنواخت کردن تخت هنگامی که تخت در پوزیشن های مختلف قرار دارد استفاده میشود.
ساختار این تخت بیمارستانی به گونه ای است که تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را بارگذاری میکند. قابلیت اتصال پایه سرم در چهار طرف تخت قرار دارد. چرخ های آن دارای قطر ۱۵ سانتی متر میباشد که مجهز به قفل مرکزی است که در زمان فشار دادن اهرم تخت هر چهار چرخ به طور همزمان قفل میگردد.
اجزای تخت ICU:
این تخت بیمارستانی دارای ۴ موتورالکتریکی میباشد که هر موتور وظیفه ای برعهده دارد. یک موتور برای تغییر وضعیت شکن زیر سر ،یک موتور تغییر وضعیت شکن زیر پا ،یک موتور برای تنظیم ارتفاع تخت و یک موتور هم برای ایجاد زاویه مثبت و منفی و یا به عبارتی زاویه ترند و ریورس میباشد.
کفه های این نوع تخت بیمارستانی از جنس abs است جدا شونده است و به دلیل آلودگی ها در محیط بیمارستانی قابلیت شست و شو و ضد عفونی کنندگی دارد. این تخت دارای سطح بستر سه شکن می باشد که تغییر وضعیت شکن ها با اسفاده است کنترل دستی و نرس کنترل انجام میشود.
دارای قابلیت نصب انواع بد ساید میباشد. برای نصب تجهیزات ارتوپدی و یا جا به جایی آسان تخت،گارد نصب شده است و همچنین تخت فوق اهرم CPR دارد که از آن برای یکنواخت کردن تخت هنگامی که تخت در پوزیشن های مختلف قرار دارد استفاده میشود.
ساختار این تخت بیمارستانی به گونه ای است که تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را بارگذاری میکند.
قابلیت اتصال پایه سرم در چهار طرف تخت قرار دارد.
چرخ های آن دارای قطر ۱۵ سانتی متر میباشد که مجهز به قفل مرکزی است که در زمان فشار دادن اهرم تخت هر چهار چرخ به طور همزمان قفل میگردد.
امروزه این تخت ها از جنس پلیمری ABS ساخته می شوند که امکان شستشو و ضد عفونی شدن را دارد.
تخت های ICU/CCU معمولا ۳ یا ۴ شکن هستند و دارای ۴ موتور الکتریکی هستند که امکان تنظیم قسمت زیر سر، زیر پا، تغییر ارتفاع تخت را فراهم می کند. موتور دیگر برای ایجاد زاویه در تخت (ترند و ریورس) استفاده می شود.
همانطور که گفته شد تخت از جنس ABS ساخته می شود و قابلیت نصب انواع محافظ کنار یا بد ساید و تجهیزات ارتوپدی را دارد
چه بیمارانی به آی سی یو منتقل میشوند؟
بیماران ممکن است بهطور مستقیم از بخش اورژانس به آیسییو منتقل شوند یا اینکه پس از وخیم شدن حالشان در بخشهای عادی یا بلافاصله پس از انجام جراحیهای بسیار تهاجمی که بیمار را در معرض خطر شدید عوارض قرار میدهد، به آیسییو برده شوند.
بیمارستانها ممکن است آیسییوهایی داشته باشند که مربوط به یک تخصص معین پزشکی یا گروههای خاصی از بیماران باشند، برای مثال واحد مراقبتهای ویژه از نوزادان (NICU)، واحد مراقبتهای ویژه کودکان (PICU)، و احد مراقبتهای ویژه بیماریهای مغز و اعصاب (Neuro ICU)، واحد مراقبتهای ویژه تروما (TICU) و غیره.