هولتر مانیتورینگ قلب

هولتر مانیتورینگ قلب

هولترمانیتور دستگاهی است که معمولا برای تشخیص اختلالات ریتم ضربان قلب و بویژه تشخیص علت تپش قلب و سرگیجه و سنکوپ به کار می‌رود.

برای این منظور، این دستگاه کوچک که به تعدادی الکترود برچسبی که به سینه چسبیده شده‌اند، متصل می‌شود و ضربان قلب را برای ۲۴ ساعت و یا مدت زمان طولانی‌تر ثبت و ذخیره می‌کند.

ضربان قلب بصورت داده در دستگاه ذخیره می‌شود که می‌توان این داده‌ها را برای آنالیز به کامپیوتر منتقل کرد، با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص در کامپیوتر می‌توان محتوای ذخیره شده در دستگاه هولتر را اسکن و تحلیل کرد آریتمی‌های احتمالی را تشخیص داد.

برخی از این مانیتورها قابلیت فشار دادن دکمه‌ای در زمان حس کردن علائم خاص مانند درد قفسه سینه، تپش قلب، تنگی نفس و سرگیجه دارند که ضربان قلب در آن لحظه در پوشه‌ای جداگانه به عنوان ضربان قلب در زمان داشتن علائم قلبی ذخیره خواهد شد.

 

 

ایونت مانیتورینگ چیست؟

مانند هولتر مانیتورینگ، دستگاه رکوردر ایونت هم برای مانیتور کردن ضربان و ریتم قلب استفاده می‌شود، با این تفاوت که دستگاه ایونت کوچک‌تر از دستگاه هولتر است.

تفاوت مهم دیگر مانیتورینگ ایونت با هولتر در این است که دستگاه ایونت مانیتور بصورت پیوسته ریتم قلب را ذخیره نمی‌کند و تنها در زمان فشار دکمه آن می‌توان ضربان قلب را در آن لحظه ثبت کرد. دستگاه مانیتور ایونت برای ثبت ریتم قلب در زمان احساس علائم قلبی طراحی شده است و برای بیماران با علائم مکرر استفاده می‌شود و معمولا زمان طولانی‌تری در اختیار بیمار قرار می‌گیرد.

نام دیگر ایونت مانیتورینگ، لوپ رکوردر (Loop Recorder) است.

 

 

نحوه انجام تست مانیتورینگ هولتر و ایونت:

کار گذاشتن دستگاه هولتر و یا ایونت مانیتور بسیار ساده بوده و تنها چند دقیقه زمان می‌برد، معمولا از بیمار خواسته می‌شود قبل از حضور در کلینیک و یا مرکز بهداشتی استحمام کند، زیرا بعد از کارگذاری هولتر روی سینه بیمار از بیمار خواسته می‌شود از استحمام و یا فعالیت‌هایی مانند رفتن به استخر خودداری کند. برای مانیتورینگ ایونت از آنجا که بیمار زمان طولانی‌تری دستگاه را در اختیار دارد امکان استحمام خواهد داشت، نحوه کار کردن با دستگاه به بیمار آموخته خواهد شد و معمولا فرمی در اختیار او قرار خواهد گرفت که در صورت داشتن علائم قلبی نوع علائم و زمان دقیق آنها ثبت شود، در صورت لزوم الکترودهای برچسبی اضافه در اختیار بیمار قرار می‌گیرند تا در صورت نیاز استفاده شوند.

 

 

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش